skip to Main Content

Over Ons

Stealth Wheels wielbouwer in hart en nieren.

Bij Stealth Wheels kan u terecht voor alle soorten wielen als particulier en fietsenwinkel.

Zo bouwen en herstellen we race, mountainbike ,enduro, downhill, gravel, piste en elektrische wielen op maat!

Naast ons eigen gamma bouwen we ook een groot assortiment van andere wielmerken op naar keuze en hebben we een mooi assortiment aan race en MTB componenten deze vind u deels terug op onze webshop!

Webshop

Partners:

·         DT Swiss ·         Sapim ·         Pillar
·         Tune ·         Schmolke ·         Pi Rope
·         Hope ·         MCFK ·         Ryde
·         Extralite ·         Bikeahead ·         H+Son
·         Industry 9 ·         Shimano ·         Mavic
·         Enve ·         Sram ·         WTB
·         Chris King ·         Campagnolo ·         ETC.,

Glenn De Ridder – Zaakvoerder

In 2012 startte ik Stealth Wheels op met als doel oerdegelijke wielen te maken die ik zelf niet stuk kreeg.

Aangezien mijn vader in zijn jonge tijd fervente wielbouwer was geweest leerde hij mij de kunst van het wielbouwen en begon ik zelf mijn eigen wielen te maken medio 2010.
Na enige tijd begon dit beter te lukken, waardoor ik al snel de vraag kreeg bij familie en vrienden om ook een wielset voor hen te maken.
Puur uit passie is 2 jaar later Bikeshop De Ridder / Stealth Wheels opgericht.

Verslaafd aan fietsmateriaal en alles wat daar met te maken had, ging ik opzoek naar kwaliteitsvolle producten wat uiteindelijk een hele zoektocht bleek te zijn.
Toch bleven we zoeken naar een innoverend en kwaliteitsvol product.

Door nooit tevreden te zijn en steeds opzoek te gaan naar de laatste nieuwe technologieën staat Stealth Wheels waar het vandaag staat en dat mogen we toch met trots zeggen dat dit bij die grootste wielbouwers van de Benelux is.

We bouwen meer dan 2000 wielen per jaar en met als grootste punt Service na verkoop!

Tonny De Ridder – Mede oprichter

Als wielrenner junior in 1979 begon ik met wielen te maken om zelf te gebruiken op training en wedstrijden. Aangezien ik mij probeerde toe te leggen op een wielerprofcarrière, maakte ik hier graag een bijkomende hobby van. Zo reden er snel enkele wielen in het toenmalige liefhebberspeleton van mijn makelij.

Toen later mijn eigen zoon (Glenn) graag met kwalitatief materiaal reed als jeugdwielrenner, raadde ik hem aan om zelf zijn eigen wielen te maken. Ik zette hem op weg met enkele alu-setjes, maar hij verdiepte zich snel in het meer hoogstaand materiaal en met grote passie ontwikkelde hij zijn eigen gesofisticeerd product, zoals dit momenteel gekend staat bij de gepassioneerde wielerliefhebbers.

Pieter Covents – Medewerker

Al als jonge kerel was ik gefascineerd door wielrennen, ik begon pas laat zelf te koersen en sleutelde hierbij zelf aan mijn fietsen. Ik zocht hierbij altijd naar het meest vernieuwende materiaal. Steeds vaker vroegen vrienden en familie mij om ook aan hun fietsen te sleutelen, het werd een echte passie.

Mijn zoektocht naar kwalitatieve wielen bracht me bij Glenn. Bij de toenmalige Bike Shop De Ridder kocht ik mijn eerste paar Stealth Wheels en ik was direct verkocht. Ik werd mecanicien voor wielerploegen en besteedde steeds meer tijd aan het maken van fietsen.
Toen besloot ik een sprong te wagen. In 2015 werd gediplomeerd fietsenmaker en ging op zoek naar een job als professional.
Bij Stealth Wheels vond ik een perfecte match: blijven innoveren, kwalitatieve wielen en fietsen afleveren, met oog voor de klant en dit mede door de persoonlijke aanpak en de uitgebreide service na verkoop.

Harvey – Mascotte

Harvey is een 4 jaar oude Maine Coon/Noorse boskat die buiten de openingsuren ziet dat alles correct verloopt op de werkvloer.
Daarnaast zorgt hij er ook voor dat hij zelf genoeg aandacht krijgt.

Zijn enigste minpunt als collega is dat hij zijn haar overal achterlaat…

Back To Top
Maak een afspraak